ESE HEIMO-BINGO LIIKUTTAA SYYSLOMALLA

18.10.2024

 

Juniori-Jukurit järjestää yhteistyössä Etelä-Savon Energian kanssa jo perinteisen liikunnallisen Heimo-Bingon syyslomalla, mihin voi kaikki heimolaiset osallistua. Heimo-bingo sopii niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin, eli koko perheelle.

Tavoitteena on suorittaa 18.10. – 28.10. aikavälillä mahdollisimman monta liikuntasuoritusta. Vähintäänkin niin, että jokainen kerää itsellensä bingon.

Juniori-Jukurit ja Etelä-Savon Energia haluavat yhteistyössä liikuttaa ihmisiä vauvasta vaariin ja lisätä omaehtoista liikuntaa. Liikkumattomuuden hinta vuositasolla on 3,2 miljardia euroa suomessa. Seuratoiminnan lisäksi omaehtoinen liikunta on lapsesta asti erittäin tärkeää ja koko perheen yhteinen tapa viettää aikaa.

Suoritetut laput tulee toimittaa Juniori-Jukureille 31.10.2024 mennessä arvontaa varten. Kirjoita bingolappuun suorittajan nimi ja yhteyshenkilön puhelinnumero. Laput toimitetaan sähköpostilla tai kuvana Toiminnanjohtaja Tuomas Anttoselle.

Laput arvontaan voi toimittaa myös suoraan Juniori-Jukurien toimistolle / harkkahallin vieressä olevaan Juniori-Jukurien postilaatikkoon.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan:

1. ESE Tuotepalkintoja
2. Seuran tuotepalkintoja
3. 2kpl Perhelippupaketteja Jukureiden otteluun.

 

Lataa Heimo-Bingo täältä.

 

Lisätietoja:

Tuomas Anttonen
Juniori-Jukurit ry
Toiminnanjohtaja

tuomas.anttonen(at)juniori-jukurit.fi
044 986 2385